Трикотажните платове на Финтекстил

Качествени и приложими за създаването на разнообразни продукти. Тасива са трикотажните платове на Финтекстил, които компанията ще представи по време на първото издание на ТМТ Експо от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център.

Продуктите на Юта удовлетворяват всички изисквания

Качественото изработване и внедряването на модерни технологии са два от основните фактори за успешното внедряване на подруктите на съвременния пазар. Основавайки се на тези фактори, компания Юта ще предложи своите изделия, които удовлетворят клиентските и  нормативните изисквания.

Текстилната индустрия се нуждае от своите етикети

За да отговори на тенденциите и търсенето в сферата на текстилната индустрия, фирма СИГНАЛ ще предложи въможностите си за печат на текстилни етикети. Нейните продукти ще откриете в зала 1, щанд B5.

Сублимационни принтери за по-ефективно производство

Сублимационните принтери ще бъдат сред акцентите на компания Totem Group в участието ѝ на изложението през тази година. Наживо техните възможности ще бъдат демонстрирани на фирмения щанд – в зала 4, щанс С2.

Термотрансферен принтер за тагове на щанда на „Дилком България“

Фирма „Дилком България“ развива широка дейност в сферата на бели и пълноцветни самозалепващи и несамозалепващи етикети на ролка. Тя ще постави на вниманието на присъстващите иновативния термотрансферен принтер за тагове на TOSHIBA.

Мултифункционалният плат на Colortex-design

Високата технологичност и мултифункционалността са основни характеристики на съвременния свят. Разбира се, това се отнася и за сектора на платовете. Доказва ни го фирма Colortex-design.

С възможността за сублимационен печат килимът на Аглика Трейд разкрива нови светове

Използвайки най-модерни технологии и иновационни методи за изработка, на ТМТ Експо фирма Аглика Трейд ще представи новата си разработка -  килим, чийто успех се крие във възможността за сублимационен печат.

Платове за матраци и платове с дигитална реактивна щампа от фирма ПРОТО

С участието си на ТМТ Експо ПРОТО ще представи богат списък от предложения. Присъстващите ще открият разнообразни решения сред платовете за матраци, памучните и вискозните платове с дигитална реактивна щампа на фирмения щанд.

Nano синкери за кръглоплетачни машини предлага фирма Ботексим

За намаляване на производствените разходи, посетителите на ТМТ Експо ще открият на щанда на фирма Ботексим Nano синкери. Те са предназначени при при плетене и производство с кръглоплетачни машини от малък и голям диаметър.

Закачалки за шивашката промишленост от фирма Касева чешма

Пълна гама от закачалки за шивашката промишленост представи компания Касева чешма. Продуктите, които ще бъдат представени на първото издание на ТМТ Експо са предназначени за дрехи, бельо и чорапи.

Светлоотразителен конец Reflex Cry за безопасен труд

За създаване на по-качествена и безопасна работна среда, е нужно да бъдат използвани качествени материали. ТМТ Експо ще бъде мястото, на което компания Ботексим ще представи светлоотразителния конец Reflex Cry.

Тъкани и текстилни продукти ще представи ColorTex-Design

Първото издание на ТМТ Експо ще бъде мястото, на което от 2 до 4 октомври компания ColorTex-Design Ltd ще представи високите си възможности в проектирането, разработването и производството на тъкани и текстилни продукти от висококачествен клас със сложен дизайн и структура.