Широка гама трикотажни платове от АЛЕС

Широка гама трикотажни платове, инжинерни райета, трикотажни облекла – мъжки, дамски, детски ще представи фирма АЛЕС ООД. Преждите са предназначени за трикотажни платове на кръгло-плетачни машини. А гума, ликра са подходящи за ластици и други продукти. Компанията търгува с прежди, гума, ликра.

Текско Груп представя автоматичната накатавъчна система Ozbilim P4ADD

Предназначена за всички видове трикотаж. Снабдена със система за  автоматично рязане на плата. Това е автоматичната накатавъчна система Ozbilim P4ADD, която ще бъде представена от фирма Текско Груп.

Меки и удобни – хавлиените изделия на България-Текс

Да се потопиш в небесна мекота. Да чувстваш с кожата си. Не, това не е сън. Това са хавлиените изделия на България-Текс. На качествата им ще могат да се насладят посетилетите на първото издание на изложение ТМТ Експо от 2 до 4 октомври в залите на Интер Експо Център.

Машините се нуждаят от поддръжка; МАСТЕР 11 предлага TEXTOL by Zeller – Gmelin

Текстилната индустрия е немислима без внедряването на модерни и високотехнологични машини. Затова за пълноценната работа на всяко текстилно предприятие е от първостепенно значение е те да се поддържат в изправност.

Преждите са вече smart и от ново поколение

Едва ли човешката история помни толкова технологична реалност, колкото е тази, в която живеем. Доказателство за това откриваме в абсолютно всеки аспект на човешката дейност, включително и при текстилната индустрия. Материалите вече са от ново поколение, а преждите – smart; да, наистина! За всичко това свидетелства иновативната прежда, създадена от фирма България-Текс.

Изработване на филетки с DÜRKOPP ADLER 756 – предложението на Руен Машинари

От 2 до 4 октомври изложение ТМТ Експо ще се превърне в арена на иновациите и технологиите от сектора на машините, материалите и технологиите в текстилната индустрия. В своята програма фирма Руен Машинъри ще акцентира на DÜRKOPP ADLER 756 – автоматичната машина за изработване на прави или наклонени филетки с и без капак.

Трикотажните платове на Финтекстил

Качествени и приложими за създаването на разнообразни продукти. Тасива са трикотажните платове на Финтекстил, които компанията ще представи по време на първото издание на ТМТ Експо от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център.

Продуктите на Юта удовлетворяват всички изисквания

Качественото изработване и внедряването на модерни технологии са два от основните фактори за успешното внедряване на подруктите на съвременния пазар. Основавайки се на тези фактори, компания Юта ще предложи своите изделия, които удовлетворят клиентските и  нормативните изисквания.

Текстилната индустрия се нуждае от своите етикети

За да отговори на тенденциите и търсенето в сферата на текстилната индустрия, фирма СИГНАЛ ще предложи въможностите си за печат на текстилни етикети. Нейните продукти ще откриете в зала 1, щанд B5.

Сублимационни принтери за по-ефективно производство

Сублимационните принтери ще бъдат сред акцентите на компания Totem Group в участието ѝ на изложението през тази година. Наживо техните възможности ще бъдат демонстрирани на фирмения щанд – в зала 4, щанс С2.

Термотрансферен принтер за тагове на щанда на „Дилком България“

Фирма „Дилком България“ развива широка дейност в сферата на бели и пълноцветни самозалепващи и несамозалепващи етикети на ролка. Тя ще постави на вниманието на присъстващите иновативния термотрансферен принтер за тагове на TOSHIBA.

Мултифункционалният плат на Colortex-design

Високата технологичност и мултифункционалността са основни характеристики на съвременния свят. Разбира се, това се отнася и за сектора на платовете. Доказва ни го фирма Colortex-design.

С възможността за сублимационен печат килимът на Аглика Трейд разкрива нови светове

Използвайки най-модерни технологии и иновационни методи за изработка, на ТМТ Експо фирма Аглика Трейд ще представи новата си разработка -  килим, чийто успех се крие във възможността за сублимационен печат.

Платове за матраци и платове с дигитална реактивна щампа от фирма ПРОТО

С участието си на ТМТ Експо ПРОТО ще представи богат списък от предложения. Присъстващите ще открият разнообразни решения сред платовете за матраци, памучните и вискозните платове с дигитална реактивна щампа на фирмения щанд.