Мултифункционалният плат на Colortex-design

Високата технологичност и мултифункционалността са основни характеристики на съвременния свят. Разбира се, това се отнася и за сектора на платовете. Доказва ни го фирма Colortex-design.

На ТМТ Експо компанията представя своя мултифункционален плат. Той разполага с две лица, изработени от два различни материала. Вътрешната страна е съставена от органичен памук (бамбук) и естествени материали. Те са антилбактериални, нежни към кожата и създават усещане за мекота.

Външната страна е изработена от полиестер с рециклиран произход (вълна меринос), подходящ за сублимация и печат. Мериносовата вълна има водоабсорбиращи и ветероустойчиви свойства и осигурява защита при влага и вятър. Външната част на плата е устойчив и изработените от него дрехи могат да бъдат носени ежедневно. Двулицевият плат е екологичен, мултифункционален, дишащ и термоизолиращ. Може да бъде произведен с различна дебелина, подходяща за съответния сезон.

Продуктът на Colortex-design намира широко приложение. Може да бъде използван за изработването на спортни дрехи, ежедневно облекло (суичъри, анцузи, панталони) и рекламна дейност. Външната му част позволява лесното брандиране и принтиране на лога, бродерии и тн.

Мултифункционалният двулицев плат и всички останали предложения на Colortex-design  ще откриете в зала 1, щанд А10.

 

КЪМ ВСИЧНИ НОВИНИ >>