Текско Груп представя автоматичната накатавъчна система Ozbilim P4ADD

Предназначена за всички видове трикотаж. Снабдена със система за  автоматично рязане на плата. Това е автоматичната накатавъчна система Ozbilim P4ADD, която ще бъде представена от фирма Текско Груп.

Ozbilim P4ADD е предназначена за всякакви видове платове и трикотаж, с широчина до 3,40 м. Разполага с Възможност за предварително задаване определен брой настили за накатаване както и за стандартно (лице и опако) и Зиг Заг накатаване. Машината притежава електромеханичен контрол на опъна на плата, система за накатаване на еластични платове и деликатни материали, автоматична система за подравняване на краищата на плата, LCD сензорен дисплей за управление, последно поколение PLC контролери. Ozbilim P4ADD осигурява възможност за работа на две или повече маси с модулна система за трансфер на количката.

Намирайки широко приложение при производството на текстил и облекло, чрез машината се постига намаляване на времето за накатаване, повишаване на качеството на настила и увеличаване на производителността.

Продуктите, които Текско Груп предлага ще бъдат изложени на двата ѝ щанда в зала 2 - D4 и D7.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>