3 PRINT BULGARIA

Bulgaria Sofia 1618, 9,8 Bulgaria Blvd., Astra Bldg.
1
C 4

3 Принт предлага цялостни решения за печатния бизнес, като основната дейност на фирмата е продажба и сервизизране на машини за дигитален печат и следпечатна обработка. Основана през 2007, компанията оперира в Израел, Гърция,Кипър, България, Унгария,Хърватия и Словения.
3 Принт е добре позната на българския пазар като официален представител на HP Indigo, но партнира и с Sxodix, AB Graphic, HP Scitex, Highcon, Karville и B2C Print.

Наскоро 3 Принт реши да разшири портфолиото си и да навлезе в текстилния и моден сектор. Така започнахме и партньорството си с водещи компании в производството на решения за дигитален печат върху текстил. Фирмата ни е официален представител за България на:

Kornit Digital – иновативната технология за печат на Kornit дава възможност на бизнесите да постигнат успех в концепции като web-to-print, по поръчка и масово персонализиране. Компанията предлага пълна гама от решения за директен печат върху облекло, от по-ниско производителни до индустриално производство, както и решение за директен печат върху ролки текстил. Разработени от екип специалисти на Kornit, техните патентовани NeoPigment™ мастила осигуряват богата цветова гама и възможност за отпечатване на всеки дизайн.

Aleph - От високотехнологични принтери до системи за сушене, от патентован софтуер до консумативи, Aleph може да предложи интегрирани решения за печат на своите клиенти, за да се превърне в партньор за техния успех. Благодарение на ориентирания към клиента подход, рентабилните решения и експертното обслужване, Aleph може гарантира на клиентите максимална възвръщаемост на техните инвестиции.

 

Twine Solutions – компания разработила собствена революционна система за дигитално оцветяване на нишки, намиращи приложения в бродерията, тъкачеството и шевната индустрия. Системата може да работи по зададена дължина, с избор от милиони цветове, както и градиенти. Иновативната технология на Twine Solutions ще революционализира текстилната индустрия, намирайки по-лесна, бърза и екологична алтернатива на съществуваща до момента конвенционална практика.

Chiossi e Cavazzuti сушилните им машини ще ви помогнат в последната стъпка към реализирането на вашия проект. Повечето производители на машини за дигитален печат и ситопечат имат силни търговски отношения с Chiossi, защото те гарантират високо качество на сушене придружено с ниска консумация.

Контакти

+359 2 958 7720
adminbg@3-print.com
www.3-print.com

Features