ARMA-DA

Bulgaria 69 Saedinenie Bld. Haskovo City
2
A 15

   "Арма-Да България" ЕООД е производител и доставчик на дантели и дантелени платове и притежава фабрика, която се намира на главния път между Хасково и Димитровград.

   Фирмата  е създадена като дъщерна компания на Arma-Da Tekstil Turkey- с отлично реноме в Турция от 2002 г. Компанията е  с добре организирано производство и благодарение на ефективното управление на запасите осигурява постоянни, надеждни и навременни доставки на произведената продукция.

   Основните категории дантели, които фирмата предлага,  са тези със съдържание на памучни прежди. Именно с тях нашата компания е  добре позната на пазара. Предлагаме също така дантели, произведени от полиестерни прежди. В каталога на фирмата има богата гама от тесни дантели със съдържание на памук, полиестер или полиамид.

   Компанията разполага с 60 броя машини за производство на дантела, които могат да осигурят бързо и безпроблемно заявеното количество с оглед навременните доставки към нашите клиенти. Двете ни фабрики в България и в Турция поддържат наличност от над 1 милион метра дантела, около 170 дизайна и над 10 милиона метра различни видове тясна дантела.

Контакти

+359889 427806
armada_bg@abv.bg

Features