В рамките на ТМТ Експо 2019: Втора браншова конференция „Тенденции и иновации в текстилната и модната индустрия“

И през тази година, от 25 до 27 септември, българското бизнес изложение за текстилния бранш, ТМТ Експо, ще предостави възможност както за запознаване с иновациите в сектора, така и блогата съпътстваща програма. В рамките ѝ, на 27 септември, ще се проведе Втора браншова конференция "Тенденции и иновации в текстилната и модната индустрия".

Решенията на Pfeiffer – от последно поколение

Технологии и решения от последно поколение. Всичко това посетителите на ТМТ Експо 2019 ще открият на щанда на И.Н.А.-Трейдинг. От 25 до 27 септември филмата ще запознае присъстващите на международния форум с богатото си портфолио от продукти и услуги.

Софтуерът Wilcom Embroidery Studio E4.2 - създаден за да контролирате дигитализирането на дизайна

Нова версия софтуер за моделиране на бродерии и мултидекориране Wilcom Embroidery Studio E4.2, в комплект CorelDRAW Graphics Suite X8, ще бъде сред продуктите, представени на ТМТ Експо 2019. Това ще се случи благодарение на фирма Комтекст, която ще бъде сред участниците в международния форум.

Лазерната система за рязане, гравиране и маркиране Golden Lazer – CJGV-160130LD

И през тази година фирма И.Н.А.-Трейдинг ще посрещне клиентите си на изложението ТМТ Експо. В зала 1, щанд В1, съвместно с представители на фирмата-производител, ще представи система за лазерно кроене Golden Lazer – CJGV-160130LD.

Компактните, високоскростни и универсални машини за бродерия K-pro

Те са от нов клас и са компактни. Универсални са и предназначени за индустриалното производство. Това са машините за бродерия от серия K-pro, които Комтекст ще представи на ТМТ Експо 2019.

Съчетаването на функции - водещо при съвременните машини на Дилком България

Съчетаването на няколко функции в една машина стои в основата на успешното съвременно производство. Именно това качество стои в основата на успеха за машините, които компания „Дилком България“ ще представи по време на ТМТ Експо от 25 до 27 септември.

Автоматизирана система с интелигентен софтуер привлича вниманието на текстилния бранш

Автоматизация. Това е думата, без която всяко съвременно производство е немислимо. С машините, които ще представи на ТМТ Експо 2019, GLENGO TECHNOLOGY ще онагледи изключителните темпове с които автоматизацията, в съчетание с най-съвременен софтуер, се развива.

Висок капацитет и нови преимущества – сублимационният принтер Mimaki TS55-1800

Висока производителност и технологии от последно поколение. Такава ще бъде обстановката на ТМТ Експо 2019, в която компания Арагорн ще демонстрира машините, които предлага на текстилния сектор. Сред акцентите в представянето ѝ ще бъде сублимационният принтер на японския производител Mimaki TS55-1800.

Ситопечат и съвременни технологии

За втора поредна година ТМТ Експо ще бъде пресечна точка за професионалистите от текстилния бранш. Превръщайки се в платформа за бизнеса от България и Югоизточна Европа, през тази година изложението, от 25 до 27 септември, ще бъда територията, на която GSK MACHINES AND SERVICE ще разкрие потенциала си, представяйки иновативни машини.

От последно поколение – хибриден текстилен принтер и каландър за трансфер

По време на международното текстилно изложение ТМТ Eкспо, което ще се проведе паралелно с форума за печат и реклама COPIS, фирма Арагорн ще покаже много нови продукти. Компанията ще представи иновативни машини от 25 до 27 септември в Интер Експо Център – София.

За производството на ризи – PFAFF 3586 -25/01

За изработването на качествени ризи при съвременните високи потребителски изисквания, е нужно в производството да бъдат внедрявани иновативни машини. И затова на Вашето внимание по време на ТМТ Експо 2019 ще бъдат технологичните предложения на ОРЕКСКОМ.

На фокус: съвременните сублимационни принтери

Зала 2, щанд В1. Това ще бъде мястото, на което по време на ТМТ Експо 2019 представителите на текстилната индустрия от България и чужбина ще се запознаят с технологиите, които компания Тотем Груп предлага. И по всичко личи, че през тази година сред акцентите в представянето ѝ ще бъдат най-съвременните сублимационни принтери.

Персонализираните клипсове и закопчалки за картонени етикети

Близо един месец остава до началото на ТМТ Експо 2019. Международният форум ще бъде мястото, на което от 25 до 27 септември представителите на сектора ще открият предложенията на компания Оптимум.

Лазерно рязане от последно поколение със SUMMA L1810

За втора поредна година ТМТ Експо ще създаде професионална платформа за текстилния бранш у нас, събирайки иновациите при материалите, машините и технологиите от сектора. Сред участниците отново ще открием Тотем Груп. Компанията ще разположи на щанда си последно поколение машини, сред които системите за лазерно рязане SUMMA L1810.

Високотехнологични автомати за програмируеми шевове с ЛАЗЕРНО ИЗРЯЗВАНЕ

От 25 до 27 септември присъстващите на ТМТ Експо 2019 ще се запознаят с качествата на машините, които JACK BULGARIA предлага. В зала 1, щанд С3 компанията ще разположи машини и технологични предложения за потребностите на индустрията.