Разнообразие от маси за гладене и промишлени ютии от Naomoto Europa Srl

Те могат да бъдат съобразени с обема на всяко производство. И ще бъдат представени по време на ТМТ Експо – от 25 до 27 септември в Интер Експо Център. Това са масите за гладене и промишлените ютии, с които Naomoto Europa Srl ще запознае присъстващите на международното изложение.

„По време на ТМТ Експо ще представим различни типове маси за гладене“, коментират от компанията. Разнообразието от модели дава възможност продуктите на Naomoto Europa Srl да бъдат внедрявани в различни по обема си производства.

Така например представителите на индустрията ще се запознаят с качествата на FB 2000 – U-образната маса, снабдена с възможност за вакуумиране и обдухване. Подобаващо място на фирмения щанд ще имат и правоъгълната FBA-T-6512 и преносимата и модулна FBJ – с U и правоъгълна форма.

На бизнеса Naomoto Europa Srl ще представи и енергоспестяващи ютии. Сред тях ще бъде CDP-420. Електрическата парна ютия е снабдена с контрол на температурата и на подаваното количество пара. Компанията ще съсредоточи представянето си и върху екологичния модел AHS-420, в която е внедрена система, елиминираща конденза и прецизно контролираща силата на парата.

„В допълнение – ще представим и бойлера NBC-1600E-NE“, допълват от компанията. Продуктът има помпа, екипиран е с електронни сонди за контрол и колелца, които дават възможност за бързото и лесното му преместване от едно в друго помещение.

Технологичните предложения на Naomoto Europa Srl ще откриете в зала 1, щанд D5.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>