На фокус: съвременните сублимационни принтери

Зала 2, щанд В1. Това ще бъде мястото, на което по време на ТМТ Експо 2019 представителите на текстилната индустрия от България и чужбина ще се запознаят с технологиите, които компания Тотем Груп предлага. И по всичко личи, че през тази година сред акцентите в представянето ѝ ще бъдат най-съвременните сублимационни принтери.

Като дистрибутор и сервизен партньор за F серията на EPSON Тотем Груп ще представи качествата на Еpson SC-F9300. Принтерът е предназначен за печат на сублимационна хартия с ширина 162,58 см. Чрез тази машина EPSON предлага цялостни решения– принтер, печатащи глави, мастила и софтуер. „Този модел е най-бързия от F серията на EPSON“, коментират от Тотем Груп. Бързият и качествен процес на работа се постига чрез двете печатащи глави PrecisionCore TFP и двойния CMYK; достига се скорост на печата до 60 м2/ч на два паса. С изключителен детайл, Еpson SC-F9300 намира приложение при производство на спортни дрехи, мода и домашен декор.

Dgen Papyrus Arete – принтерът, който може да работи без прекъсване

Да, прочели сте съвсем правилно. Тотем Груп ще представи е Dgen Papyrus Arete – принтерът за печат на сублимационна хартия с ширина 1,88м. Техническите му параметри и иновативни технологии го правят подходящ за внедряване в производството на реклами, спортни дрехи, мода и домашен декор. Ширината на машината и високата и скорост на печат, постигната благодарение на шест печатащи глави, осигуряват максимална производителност.

За поддържането на максимален капацитет, Dgen Papyrus Arete е снабдена с големи мастилници. Всяка от тях е с вместимост от 2 кг. от цвят и по 500 мл суб-танкове. Благодарение на това процесът на печатане може да се извършва през цялата нощ – без прекъсване; при необходимост може да се долива мастило без прекъсване на работата ѝ. Подаващото устройство за хартията е предназначено за джъмбо ролки.

Dgen Papyrus Arete работи с шест цвята. По този начин се разширява палитрата от цветове, които може да възпроизведе – стандартните CMYK и два допълнителни по избор – сив, оранжев, червен, син, тюркоаз, флуоресцентно жълто и флуоресцентен розов. Високата резолюция на печатащите глави и малкият размер на капките мастило (2,5 пиколитра), допринасят за високото качество на крайния резултат.

Сублимационните принтери, които Тотем Груп ще предложи, присъстващите ще откриват от 25 до 27 септември в зала 2, щанд В1. Сред другите продуктови предложения на фирмата ще бъдат машините за лазерно рязане от последно поколение, текстилите за сублимационен печат (микрофибър, дамаски, кърпи), новите сублимационни мастила на Sensient – Opal , както и алуминиевите профили за осветени и неосветени текстилни рекламни пана.

сублимационен принтер

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>