Ситопечат и съвременни технологии

За втора поредна година ТМТ Експо ще бъде пресечна точка за професионалистите от текстилния бранш. Превръщайки се в платформа за бизнеса от България и Югоизточна Европа, през тази година изложението, от 25 до 27 септември, ще бъда територията, на която GSK MACHINES AND SERVICE ще разкрие потенциала си, представяйки иновативни машини.

„Под светлините на прожекторите“ фирмата ще постави Synchroprint 5000. „Машината е съчетание от най-добрите технологии“, коментират от компанията. От последно поколение, Synchroprint 5000 съчетава ефикасност и последните иновативни тенденции, превръщайки се в рационална решение за професионалистите в сферата на ситопечата.

Машината притежава алуминиево-стоманена конструкция. За нулево отклонение по време на работния процес, Synchroprint 5000 е снабден с твърди опорни рамена. Контролът се осъществява чрез таблет с WI-Fi свързаност. В духа на съвременните smart-технологии, е внедрена самодиагностицираща се операционна система; внедрените иновации дават възможност за бърза и качествена поддръжка чрез Интернет връзка. Автоматизирането на процесите се осъществява и от онлайн ъпдейтването на софтуера. За максимална производителност е въведено автоматично запаметяване на операциите.

С възможностите на Synchroprint 5000 присъстващите на ТМТ Експо ще се запознаят в зала 2, щанд А4.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>