Печат на полиестер или хартия? Изборът е Ваш – със сублимационния принтер Texart RT-640M

Универсален, иновативен и надежден. Всички тези характеристики са вплетени в принтера Texart RT-640M, който ще представи компания ProSign/ProTex от 25 до 27 септември.

Модерната машина е създадена от Roland DGA Corporation. Мултифункционалният сублимационен принтер Texart RT-640M дава възможност за индивидуален избор между директен печат на полиестер или на сублимационна хартия с използването на едни и същи мастила – Texart SBL3. Усъвършенстваните функции на принтера увеличават максимално качеството на печат, производителността и удобството.

Texart RT-640M се предалага с включен ErgoSoft Roland Edition 2 софтуер, който предлага разнообразни инструменти за печата на текстил и позволява на потребителят да “RIP-ва“ до осем различни файла едновременно. „Потребителите ще оценят и канала за събиране на мастило в корпуса на RT-640M, проектиран да даде възможност за печат върху мрежи, флагове и други тънки текстили“, коментират от компанията.

Освен в предлагането на иновативни машини, от фирмата се фокусират и въху първокачествените консумативи. Проектирани да представят най-доброто в RT-640M, Texart SBL3, мастилата на Roland се предлагат в три конфигурации: 2 х (CMYK), (CMYKLcLmOrVi) и + флуоресцентни (CMYKOrViFyFp).

ProSign/ProTex ще представи иновативни машини и решения за текстилния бранш по време на изложение ТМТ Експо в зала 2, щанд В3.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>