Компактните, високоскростни и универсални машини за бродерия K-pro

Те са от нов клас и са компактни. Универсални са и предназначени за индустриалното производство. Това са машините за бродерия от серия K-pro, които Комтекст ще представи на ТМТ Експо 2019.

От 25 до 27 септември компанията ще запознава присъстващите на международното изложение с технологичните възможности на K-pro. Машините могат да бъдат оборудвани с една или две глави и 9, 12 или 15 игли на глава. Серията е предназначени за индустриално производство на бродерия, персонализация на готови дрехи, шапки, обувки, чанти, сувенирни изделия, декоративни украси, изработка на шевици с традиционни мотиви.

K-pro е снабдена с компютърно управление. То се осъществява от голямоформатен тъчскрийн таблетен панел. Благодарение на интуитивния графичен интерфейс машините са леки и ефективни за използване и са съвместими с други работни дейности. Внедрените технологии осигуряват безшумна работна среда и ниска консумация на електричество. Машините са подходящи за производство в индустриална среда, в магазини, ателиета и дори за малък бизнес в домашни условия, благодарение на компактните си размери.

Комтекст ще представи K-pro в зала 1, щанд С12.

ТМТ Експо

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>