До 15 юни: преференциални цени за участниците в ТМТ Експо – българското текстилно бизнес изложение

Форумът ще събере представителите на бранша от 25 до 27 септември в Интер Експо Център

За втора поредна година представителите на текстилния сектор ще се съберат на изложението ТМТ Експо. От 25 до 27 септември в Интер Експо Център в София форумът ще създаде екосистема за представяне на тенденциите при материалите, машините и технологиите в текстилната индустрия, изграждане на професионални контакти и устойчив бизнес. При регистрация за участие в изложението до 15 юни, компаниите могат да се възползват от специални преференциални цени и условия.

„Още с първото си издание ТМТ Експо се утвърди като ценна платформа“, коментират организаторите. И допълват: „След първото издание интересът към форума е още по-голям“. Амбицията е изложението да се превърне в основен форум в календара със събития на текстилната индустрия в Югоизточна Европа. „Компаниите участници са представители на почти целия спектър от дейности и производства в сектора“, допълват организаторите.

През 2018 г. участници и посетители отчетоха като основна причина за присъствието си факта, че ТМТ Експо обединява целия процес на създаване на текстилни продукти - дизайн, проектиране, кроене, софтуер, CAD/CAM системи, подготовката за производството и технологично производство. На изложението се представят най-модерните решения в текстилната логистика, пресоване и гладене, довършителни работи, тестване, вътрешен материален поток, осигуряване на качеството, оборудване за пране и химическо чистене.

Сред иновативните продукти, демонстрирани през 2018 г., бяха машините за производството – автоматични накатанъчни машини, шевни машини, принтери за директен печат на текстил, сублимационни и термотрансферни принтери. Важно място бе отделено и на най-иновативните материали, сред които – smart терморегулиращите прежди с термохромни и фотохромни качества, с контролирана дължина на оцветения участък. Присъстващите откриха мултифункционални платове, текстурирани тъкани и много други.

Симбиозата като път към успеха

Първото издание на ТМТ Експо през 2018 г. доказа, че успехът се крие в симбиозата. Затова и през тази година изложението ще се проведе паралелно с COPIS. Международният форум е единственият в България форум, посветен на рекламните и печатните комуникации. Като един от основните акценти за тазгодишното издание се откроява печатът на текстил.

От 25 до 27 септември изложението ТМТ Експо ще събере представителите на текстилната индустрия от България и чужбина в Интер Експо Център. Подробна информация за условията за участие, ще откриете ТУК.