ТМТ експо

 

Дати на провеждане:  25 – 27 Септември 2019 г.
Периодичност:  Веднъж на две години
Поредност: 2-ро издание
Място на провеждане: Интер Експо Център – София
Полезна информация:  Работно време, настаняване, паркинг >>
Достъп: онлайн регистрация >> (за вход свободен), входни билети, печатни и електронни покани
Билет:
 5 лв.
Организатор: 
Интер Експо Център

 

TMT ЕКСПО – в ход е организацията на международното бизнес изложение за текстил, машини, технологии. Организаторите от Интер Експо Център имат амбиция събитието да се превърне в най-големия професионален форум за сектора на текстилната индустрия за Югоизточна Европа.

Спектърът на продуктите и услугите на TMT EXPO обхваща повечето етапи на процеса в създаване на текстилни продукти - дизайн, проектиране, кроене, CAD/CAM системи, през подготовката за производство до самото технологично производство.
Наред с това ще бъдат представени и следните сектори: текстилна логистика, пресоване/гладене, довършителни работи, тестване, вътрешен материален поток, осигуряване на качеството, оборудване за пране и химическо чистене.


Паралелно на ТМТ ЕКСПО ще се състои 8-ото издание на международното изложение за печатни и рекламни комуникации COPIS, в което през последните години все по-силно е застъпена темата с широкоформатния дигитален печат върху текстил и персонализирания дизайн. Това ще доведе до синергия за посетителите на двете изложения.

 

ПРОФИЛ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО  >>         АКТУАЛНИ НОВИНИ  >>        ГАЛЕРИЯ 2018  >>

 

   

 

ТМТ експо

ТМТ експо