За производството на ризи – PFAFF 3586 -25/01

За изработването на качествени ризи при съвременните високи потребителски изисквания, е нужно в производството да бъдат внедрявани иновативни машини. И затова на Вашето внимание по време на ТМТ Експо 2019 ще бъдат технологичните предложения на ОРЕКСКОМ.

На фокус: съвременните сублимационни принтери

Зала 2, щанд В1. Това ще бъде мястото, на което по време на ТМТ Експо 2019 представителите на текстилната индустрия от България и чужбина ще се запознаят с технологиите, които компания Тотем Груп предлага. И по всичко личи, че през тази година сред акцентите в представянето ѝ ще бъдат най-съвременните сублимационни принтери.

Персонализираните клипсове и закопчалки за картонени етикети

Близо един месец остава до началото на ТМТ Експо 2019. Международният форум ще бъде мястото, на което от 25 до 27 септември представителите на сектора ще открият предложенията на компания Оптимум.

Лазерно рязане от последно поколение със SUMMA L1810

За втора поредна година ТМТ Експо ще създаде професионална платформа за текстилния бранш у нас, събирайки иновациите при материалите, машините и технологиите от сектора. Сред участниците отново ще открием Тотем Груп. Компанията ще разположи на щанда си последно поколение машини, сред които системите за лазерно рязане SUMMA L1810.

Високотехнологични автомати за програмируеми шевове с ЛАЗЕРНО ИЗРЯЗВАНЕ

От 25 до 27 септември присъстващите на ТМТ Експо 2019 ще се запознаят с качествата на машините, които JACK BULGARIA предлага. В зала 1, щанд С3 компанията ще разположи машини и технологични предложения за потребностите на индустрията.

Разнообразие от маси за гладене и промишлени ютии от Naomoto Europa Srl

Те могат да бъдат съобразени с обема на всяко производство. И ще бъдат представени по време на ТМТ Експо – от 25 до 27 септември в Интер Експо Център. Това са масите за гладене и промишлените ютии, с които Naomoto Europa Srl ще запознае присъстващите на международното изложение.

Текско Груп представя автоматичната накатавъчна система Ozbilim P4ADD

Предназначена за всички видове трикотаж. Снабдена със система за  автоматично рязане на плата. Това е автоматичната накатавъчна система Ozbilim P4ADD, която ще бъде представена от фирма Текско Груп.

Меки и удобни – хавлиените изделия на България-Текс

Да се потопиш в небесна мекота. Да чувстваш с кожата си. Не, това не е сън. Това са хавлиените изделия на България-Текс. На качествата им ще могат да се насладят посетилетите на първото издание на изложение ТМТ Експо от 2 до 4 октомври в залите на Интер Експо Център.

Машините се нуждаят от поддръжка; МАСТЕР 11 предлага TEXTOL by Zeller – Gmelin

Текстилната индустрия е немислима без внедряването на модерни и високотехнологични машини. Затова за пълноценната работа на всяко текстилно предприятие е от първостепенно значение е те да се поддържат в изправност.

Преждите са вече smart и от ново поколение

Едва ли човешката история помни толкова технологична реалност, колкото е тази, в която живеем. Доказателство за това откриваме в абсолютно всеки аспект на човешката дейност, включително и при текстилната индустрия. Материалите вече са от ново поколение, а преждите – smart; да, наистина! За всичко това свидетелства иновативната прежда, създадена от фирма България-Текс.

Изработване на филетки с DÜRKOPP ADLER 756 – предложението на Руен Машинари

От 2 до 4 октомври изложение ТМТ Експо ще се превърне в арена на иновациите и технологиите от сектора на машините, материалите и технологиите в текстилната индустрия. В своята програма фирма Руен Машинъри ще акцентира на DÜRKOPP ADLER 756 – автоматичната машина за изработване на прави или наклонени филетки с и без капак.

Трикотажните платове на Финтекстил

Качествени и приложими за създаването на разнообразни продукти. Тасива са трикотажните платове на Финтекстил, които компанията ще представи по време на първото издание на ТМТ Експо от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център.

Продуктите на Юта удовлетворяват всички изисквания

Качественото изработване и внедряването на модерни технологии са два от основните фактори за успешното внедряване на подруктите на съвременния пазар. Основавайки се на тези фактори, компания Юта ще предложи своите изделия, които удовлетворят клиентските и  нормативните изисквания.

Текстилната индустрия се нуждае от своите етикети

За да отговори на тенденциите и търсенето в сферата на текстилната индустрия, фирма СИГНАЛ ще предложи въможностите си за печат на текстилни етикети. Нейните продукти ще откриете в зала 1, щанд B5.

Сублимационни принтери за по-ефективно производство

Сублимационните принтери ще бъдат сред акцентите на компания Totem Group в участието ѝ на изложението през тази година. Наживо техните възможности ще бъдат демонстрирани на фирмения щанд – в зала 4, щанс С2.

Термотрансферен принтер за тагове на щанда на „Дилком България“

Фирма „Дилком България“ развива широка дейност в сферата на бели и пълноцветни самозалепващи и несамозалепващи етикети на ролка. Тя ще постави на вниманието на присъстващите иновативния термотрансферен принтер за тагове на TOSHIBA.

Мултифункционалният плат на Colortex-design

Високата технологичност и мултифункционалността са основни характеристики на съвременния свят. Разбира се, това се отнася и за сектора на платовете. Доказва ни го фирма Colortex-design.